T: 0543-450860

Back in Business

Zoals jullie allemaal gisteren wellicht hebben vernomen, mogen wij vanaf maandag 11 mei ons vak weer uitoefenen! Ontzettend blij zijn wij met dit besluit van onze overheid. Want velen van jullie willen heel graag naar de kapper!

Met heel veel passie, energie en zin om jullie weer te zien ga ik aankomende maandag van start.
Ik zit klaar om vandaag iedereen te bellen die eind maart en in april al een afspraak hadden staan en vanwege de ingevoerde maatregelen omtrent het Corona virus niet door konden gaan. Daarna bel ik iedereen die op de wachtlijst staat voor een afspraak. Het is voorlopig nog niet mogelijk om een online afspraak te maken. Dit omdat ik jullie als vaste klant graag wil helpen. Het meest handig is dat jullie een mailtje sturen met je telefoonnummer, ik bel je dan z.s.m. terug. Ook vraag ik om jullie geduld en begrip, we hebben immers 7 weken dicht gezeten en kunnen niet iedereen tegelijk helpen.

Ergens deze komende dagen breng ik jullie op de hoogte van het protocol die we gaan hanteren in de salon voor de komende periode.

Hopelijk zijn jullie allemaal gezond gebleven en kunnen we elkaar snel zien!

Contact graag contact opnemen voor een afspraak