T: 0543-450860

Nieuws

Proper Hair gaat weer open op 3/3!!!
Jippie!! We mogen op 3 maart onze passie weer uitoefenen en de salon heropenen!!! Wát zijn wij blij🍾 En wat hebben we veel zin om jullie weer te zien!
De afgelopen dagen hebben wij iedereen gebeld die een afspraak had staan tijdens de (bijna) afgelopen lockdown. Mocht je ons telefoontje hebben gemist of zijn we jou onverhoopt vergeten, wil je ons dan even bellen?
Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar tussen 10.00 en 13.00 uur en 18.30 en 19.30 uur 0543-450860 voor het plannen van jullie afspraken. Het is nog eventjes niet mogelijk om online een afspraak in te plannen. Je kunt wel een mailtje sturen met je naam en telefoonnummer dan bellen wij jou z.s.m. terug.
Kyra & Daphne
Hoe ziet een bezoekje aan de kapper er nu uit…

Hoe ziet een bezoekje aan de kapper er nu uit in deze Corona tijd?

De salon is klaar en zodanig ingericht om veilig en volgens de eisen van het RIVM te kunnen werken.

Buiten staat er een hygiënepunt, waar u als klant uw handen kunt desinfecteren. Bij binnenkomst is er de gelegenheid om uw handen te wassen op een veilige afstand van kapper en klant.

De volgende 5 vragen moeten door kappers worden gesteld aan alle klanten (RIVM-richtlijn):

– Heb je de afgelopen 24 uur of op dit moment één of meerdere van de volgende
(milde) klachten: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts (vanaf 38
graden Celsius)?
– Heb je op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of
benauwdheidsklachten?
– Heb je het nieuwe coronavirus gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit
in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?
– Heb je een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus (vastgesteld met een
laboratoriumtest) en heb je korter dan 14 dagen geleden contact gehad met deze
huisgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had?
– Ben je in thuisisolatie omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het
nieuwe coronavirus is vastgesteld?

In de kapsalon hangen op meerdere plekken deze intake formulieren. Lees deze goed, wanneer alle vragen met nee beantwoord kunnen worden kan de afspraak plaatsvinden. Als er op één of meerdere vragen een ja uitkomt moet de afspraak worden uitgesteld totdat op alle vragen nee geantwoord kan worden.

Neem iets te lezen mee of je laptop, want we mogen je helaas geen leesboekjes aanbieden.
De komende weken schenken wij geen koffie en thee bij de behandeling. In de koffiehoek staan wegwerp bekers, deze kun je gebruiken om evt. water te drinken.
Het gebruik van een mondkapje is niet verplicht, maar wanneer gewenst geen probleem. U dient deze wel zelf te verzorgen.

Het zal even wennen zijn, maar alles voor de veiligheid!

Met heel veel zin en vertrouwen dat we veilig kunnen werken hoop ik jullie snel te zien!

Back in Business

Zoals jullie allemaal gisteren wellicht hebben vernomen, mogen wij vanaf maandag 11 mei ons vak weer uitoefenen! Ontzettend blij zijn wij met dit besluit van onze overheid. Want velen van jullie willen heel graag naar de kapper!

Met heel veel passie, energie en zin om jullie weer te zien ga ik aankomende maandag van start.
Ik zit klaar om vandaag iedereen te bellen die eind maart en in april al een afspraak hadden staan en vanwege de ingevoerde maatregelen omtrent het Corona virus niet door konden gaan. Daarna bel ik iedereen die op de wachtlijst staat voor een afspraak. Het is voorlopig nog niet mogelijk om een online afspraak te maken. Dit omdat ik jullie als vaste klant graag wil helpen. Het meest handig is dat jullie een mailtje sturen met je telefoonnummer, ik bel je dan z.s.m. terug. Ook vraag ik om jullie geduld en begrip, we hebben immers 7 weken dicht gezeten en kunnen niet iedereen tegelijk helpen.

Ergens deze komende dagen breng ik jullie op de hoogte van het protocol die we gaan hanteren in de salon voor de komende periode.

Hopelijk zijn jullie allemaal gezond gebleven en kunnen we elkaar snel zien!

Online afspraak maken

Nieuwe service bij Proper Hair!

Iedereen kent het wel: je bent al dagen bezig met het plannen van een afspraak bij de kapper. Aan het einde van de dag plof je op de bank en ineens realiseer je je dat je álweer vergeten bent te bellen. Hoe handig is het dan, dat je vanaf de bank, op elke gewenste dag en elk gewenst moment, een afspraak kunt maken?!

Is het ingewikkeld? Nee hoor!

Je klikt op de button Online afspraak en je wordt automatisch doorgestuurd naar de juiste pagina. Op deze pagina registreer je je eenmalig, daarna kun je met een e-mail adres en wachtwoord inloggen om vervolgens een geschikte datum en tijd te selecteren. De afspraak wordt per mail aan je bevestigd.

Uiteraard is de salon ook gewoon telefonisch bereikbaar op 0543-450860

De behandelingen in de Föhnbar zijn helaas niet te boeken via de online agenda, neem hierover telefonisch contact op of laat een bericht achter via het contact formulier.

Contact graag contact opnemen voor een afspraak